Search
Close this search box.

MPS GRABARČANI Uređuju prostoriju uz pomoć Grada Kutjeva

Posjetili smo Mušku pjevačku skupinu „Grabarčani“ u sklopu našeg rada kojim nastojimo pratiti i promovirati rad svih udruga na području Grada Kutjeva.

Muška pjevačka skupina „Grabarčani“ iz Grabarja osnovana je 2016. godine sa ciljem očuvanja A cappella pjevanja. Udruga se financira kroz razne natječaje Grada Kutjeva i županije. S obzirom da su prošle godine dobili sredstava u iznosu 12.000,00 kuna od Grada Kutjeva i 3.000,00 kuna od županije koja su namjenska, krenuli su u realizaciju projekta za koji su se prijavili na natječaju. Od županije su dobili sredstva za nabavu nošnji s kojima su obukli jednog novog člana, a od Grada Kutjeva su dobili za uređenje prostorije u kojoj održavaju probe. Radove na uređenju prostorije izvodi ,,Dado gradnja“ iz Grabarja uz pomoć samih članova pjevačke skupine i simpatizera. Radovi su pri kraju.


Plan udruge, uz redovne aktivnosti kao što su održavanje proba i sudjelovanja na svim manifestacijama, je završiti do kraja prostoriju uz pomoć Grada Kutjeva gdje moraju promijeniti stolariju što iziskuje dodatne troškove. Predsjednik udruge Nenad Trčka ovim putem poziva sve koji žele da su učlane u udrugu „Grabarčani“. Zahvaljujemo gradu Kutjevu i županiji što podržavaju i pomažu našem radu – za kraj je dodao predsjednik udruge Nenad Trčka.

Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano