Search
Close this search box.

NA BOŽIĆ U prometnim nesrećama teško ozlijeđene tri osobe!

Pronađena i uništena ručna bomba

U nedjelju 24. prosinca 2023. oko 17 sati u mjestu Gornja Šumetlica, 36-godišnjak je prilikom radova na dvorišnoj zgradi pronašao ručnu bombu, a koju je dana 25. prosinca izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

U prometnim nesrećama teško ozlijeđene tri osobe

U ponedjeljak 25. prosinca 2023. oko 16.45 sati u mjestu Vetovo u Vinogradskoj ulici, 64-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku te prednjim dijelom vozila naletio na prednji dio mopeda, a kojim je iz suprotnog smjera pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao 31-godišnjak.

U prometnoj nesreći 31-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 64-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.


 Istoga dana, oko 17.50 sati u Požegi na raskrižju ulica Frankopanska i Eugena Kvaternika, 15-godišnjakinja koja je prije stjecanja prava na upravljanje upravljala četverociklom, dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika i prednjim dijelom  udarila u betonski zid ograde.

U prometnoj nesreći 15-godišnjakinja je teško ozlijeđena kao i 19-godišnji putnik.

Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano