Search
Close this search box.

NA DANAŠNJI DAN JE POGINUO HRVATSKI BRANITELJ ZDENKO FRŽULJEVIĆ Članovi Udruge „Put” zapalili su lampion na njegovom grobu i posjetili mu obitelj

Na današnji dan prije 32 godine, 29.travnja 1992.godine, poginuo je hrvatski branitelj iz Imrijevaca, časnički namjesnik Zdenko Fržuljević. Počast su mu odali članovi Udruge „Put” iz Ruševa.
– Danas se posebno prisjećamo Zdenka Fržuljevića, koji je kao hrvatski branitelj poginuo na današnji dan 1992. godine. Zapaljen je lampion na njegovom grobu, a iskorištena je ova prilika kako bi posjetili njegovu obitelj da vide da njihov sin i brat nije zaboravljen. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine, i svjetlost vječna neka mu svijetli. Počivaj u miru Božjem. Amen. Udruga građana “Put, istina i život” – objavljeno je na facebook stranici Udruge.
Zdenko Fržuljević je rođen 27.ožujka 1969.godine u Imrijevcima, sin je Milosave i Alojzija, po zanimanju je bio armirač i nije bio oženjen. Dragovoljac je, pripadnik Prve gardijske brigade Hrvatske vojske „Tigrovi”. Poginuo je na Kleku. Posmrtno je odlikovan Spomenicom Domovinskog rata i Redom Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana.

Foto: Udruga „Put”
Pripremilaq: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega