Search
Close this search box.

NA POZIV EU PARLAMENTARKE SUNČANE GLAVAK Predstavnica naše županije na izboru za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu Vanja Vlastnik boravi u Bruxellesu

Predstavnica naše županije na prošlogodišnjem izboru za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu Vanja Vlastnik iz Brestovca boravi u Bruxellesu. Ona i još četiri žene, sudionice ovog izbora, gošće su hrvatske članice Europskog parlamenta Sunčane Glavak.
Tijekom jučerašnjeg dana Vanja i njezine kolegice su najprije obišle grad: katedralu, gradsku vijećnicu i druge znamenitosti a potom su pošle do Europskog parlamenta gdje su sa Sunčanom Glavak provele vrijeme u razgledanju i fotografiranju. Na kraju su prisustvovale i otvaranju izložbe u prostoru EU Parlamenta hrvatskog slikara Tomislava Buntaka.
Za danas je predviđeno razgledanje Parlamentarija i Muzeja EU parlamenta. – Sve je bilo odlično. Ovo je jako velik i uredan grad. Jako lijepo smo primljeni i zahvaljujem se gospođi Sunčani na pozivu – kazala je Vanja na kraju prvog dana boravka u Bruxellesu.
Podsjetimo, izbor Najuzornije hrvatske seoske žene organizira se povodom 15.listopada, koji se diljem svijeta obilježava kao Dan seoske žene. Vanja je prošle godine na tom natjecanju zauzela 4.mjesto.

Pripremila: V.Milković
Foto: V.Vlastnik

 

 

Vezano
Vezano