Search
Close this search box.

NA TRIJEŽNJENJE PRIVEDENA DVOJICA VOZAČA Jedan je u krvi imao 2,24 promila alkohola a drugi je s 2,17 promila skrivio prometnu nesreću!

Prijavio krađu šumske prikolice

U subotu 13. travnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 44-godišnjak da mu je u razdoblju 12./13. travnja 2024. u šumskom dijelu u blizini mjesta Duboka, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio šumsku prikolicu. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Pronađen i na mjestu pronalaska uništen protuoklopni projektil

U petak 12. travnja 2024. u šumskom dijelu u blizini mjesta Kamenski Vučjak, 40-godišnjak je pronašao neeksplodirani protuoklopni projektil zaostao iz Drugog svjetskog rata, a kojeg je u subotu 13. travnja 2024. na mjestu pronalaska uništio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.
 
Pod utjecajem alkohola od 2,24 promila upravljao osobnim automobilom

U subotu 13. travnja 2024. oko 23.45 sati u blizini mjesta Podgorje, policijski službenici su u prometu zatekli 32-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,24 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 32-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U nedjelju 14. travnja 2024. oko 5.15 sati u Požegi u Ulici Pod gradom, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i udario u stup.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 40-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…