Search
Close this search box.

NAJAVLJENI 11. MOTO SUSRETI U PLETERNICI Čeka vas defile bikera ulicama grada, stunt show, koncerti Opće opasnosti i Zabranjenog pušenja…

Nakon dvije godine stanke ‘vraćaju’ se Moto susreti u Pleternicu o čemu je danas bilo riječi na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali gradonačelnica Marija Šarić, njen zamjenik Domagoj Katić i predsjednik Moto kluba Bulls Framenko Senjak. Pozdravljajući prisutne gradonačelnica Šarić je izrazila zadovoljstvo što se vraćamo u ‘staro normalno’ o čemu svjedoče brojne manifestacije koje su pred nama.


– Posebno me veselim da krećemo s jednom gromoglasnom manifestacijom, Moto susretima, koji su od iznimne važnosti za naš grad, za našu Turističku zajednicu, jer privlači jednu strukturu turista koji inače nisu redoviti gosti našeg grad, a ovdje dođu taj vikend i borave puna tri dana. Naša Udruga Moto klub Bulls organizira jedan kvalitetan sadržaj, odlični su u organizaciji, i sve ono što pripreme čini da se naši gosti ugodno osjećaju i vidi se da se svake godine vraćaju u sve većem broju. – istakla je M.Šarić.


Kao i ranijih godina bikeri će se u Pleternici okupiti u petak 20.svibnja kada će se održati koncerti Cota G4 i Opće opasnosti. U subotu od 17 sati slijedi defile bikera ulicama grada i potom Stunt show u Švearovoj ulici. Na prostoru vašarišta, gdje će se kao i obično održati Moto susreti, u 19 sati će započeti tradicionalne moto igre a na kraju slijede koncerti skupina KillerFace i Zabranjeno pušenje.


– Kao što je rekla gradonačelnica, dvije pandemijske godine nismo imali susrete, svi smo željni tog nekakvog slobodnog provoda na otvorenom. Pružila nam se prilika da to ponovo organiziramo i pozvao bih sve ljubitelje motora, benzina, dobre glazbe i hladnog piva da nam se pridruže u petak i subotu – kazao je F.Senjak.
Poziv svima da idući vikend provedu u Pleternici uputila je i gradonačelnica. – Vikend pred nama je kvalitetan, lijepi uvod u sve ono što nas čeka u idućih mjesec dana. Zna se da nakon ovoga kreću brojne manifestacije: Cvjetići glazbe.. fišijada, smotra folklora i Međunarodni konjički turnir – istakla je M.Šarić.

Tekst i foto: V. Milković

Vezano
Vezano