Search
Close this search box.

NAKON DVIJE GODINE STANKE Odbojkaški turnir Grada Požege održat će se 6. ožujka u SD Tomislav Pirc

Tradicionalni, 16. Odbojkaški turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege održat će se u nedjelju, 6. ožujka 2022. od 13 do 20 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.
Turnir na kojem nastupaju ženske rekreativne ekipe se tradicionalno organizira povodom obilježavanja Dana grada Požege i Grgureva (12. ožujka). Odbojkaški turnir Grada Požege se neprekidano održavao od 2005. do 2019. godine, a nije održan 2020. i 2021. zbog mjera Stožera Civilne zaštite.
Posljednji turnir održan 2019. godine osvojila je Sportsko – rekreativna udruga „Živim sport“ iz Slavonskog Broda koja je u finalu bila bolja od Nove Gradiške rezultatom 2:0 u setovima. Treće mjesto osvojila je ekipa Bolnice koja je pobijedila Obrtničku školu rezultatom 2:1 u setovima.
Na ovogodišnjem turniru prvi dio igrat će se po skupinama, a drugi dio na ispadanje. Sve utakmice se igraju na dva dobivena seta do 15 poena. Četiri najbolje ekipe bit će nagrađene peharima i medaljama, a sve ekipe dobit će priznanja za sudjelovanje.
Izvor: Požeški sportski savez/ pozega.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici