Search
Close this search box.

NAKON IZBORA MISS HRVATSKE Naša predstavnica Leona Maroši nije osvojila krunu ali je dobila više poslovnih ponuda

Održan je izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta a predstavnica naše županije Leona Maroši, iako su to mnogi kao i ona sama priželjkivali, nije osvojila titulu – kruna je otišla u Tomislavgrad. Sad, kad su se dojmovi malo slegli, Leona otvoreno kaže:
– Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss.
Podsjetimo, Leona ima 23 godine i studentica je 4.godine na Pravnom fakultetu u Osijeku. Prosjek ocijena joj je 4,9 i ima status izrazito uspješne studentice. U svojoj biografiji pred izbor Miss napisala je kako želi završiti fakultet, položiti pravosudni i javnobilježnički ispit te postati javna bilježnica. Za Miss Požeško-slavonske županije izabrana je na izboru održanom u Kutjevu te je s ljepoticama iz drugih županija i Miss dijaspore, postala jedna od 12 finalistica Miss Hrvatske. Tijekom priprema za nacionalni izbor, ljepotice su se natjecale u više kategorija da bi potom žiri rekao i svoje mišljenje, nakon čega je 8 djevojaka ušlo u superfinale. Među njima je bila i Leona.
Zanimljiv je podatak kako je portal Index.hr odmah nakon predstavljanja finalistica proveo anketu među svojim čitateljima a u njoj je Leona bila apsolutna pobjednica – dobila je 5218 glasova dok je drugoplasirana Tomislava Dukić (kasnije izabrana za Miss Hrvatske) dobila 1735 glasova. U službenom izboru, pak, pobijedila je upravo Tomislava. Ipak, Leona se s izbora nije vratila ‘praznih ruku’.
– Dok sam išla na pripreme i preko maila javljali su se ljudi da reklamiram njihovu odjeću, obuću, kozmetiku. Nakon izbora za Miss vraćam se svome prioritetu a to je moj pravni fakultet. Uz to voljela bhi snimiti reklamu, spot ili nešto slično. Izbor ljepote i sve ostalo je iza mene i želim se prihvatiti puno ozbiljnijih prioriteta u životu i želim biti korisna  našoj zajednici – kazala nam je Leona. A o poslovnim ponudama, detaljnije nije željela govoriti. – Još o konkretnim ponudama ne bih izašla u javnost zbog ugovora – objasnila je.
Leoni, naravno, želimo uspjeha i na fakultetu i oko poslovnih aktivnosti koje je spomenula.

Tekst: V.Milković
Foto: P.Maroši

Vezano
Vezano