Search
Close this search box.

NARUŠAVALI JAVNI RED I MIR Dvojica su se potukla, treći je mokrio po zidu ureda!

Narušavali javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 25. lipnja 2023. oko 18.15 sati u mjestu Nova Ljeskovica, 32-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola i 57-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola verbalno sukobili. Nakon toga je 32-godišnjak tjelesno napao 57-godišnjaka.

U srijedu 2. kolovoza 2023. oko 22.55 sati u Požegi u Županijskoj ulici, 42-godišnjak je mokrio po zidu ureda čime je vrijeđao moralne osjećaje građana.

Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gornja Obrijež i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…