Search
Close this search box.

NARUŠAVALI JAVNI RED I MIR Policija intervenirala u dva slučaja zbog tjelesnog napada – jedna osoba je ozlijeđena

Narušavali javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 9. rujna 2023. oko 18 sati u Požegi u Ulici sv. Roka u ugostiteljskom objektu, 21-godišnjak tjelesno napao 23 godišnjaka. Protiv 21-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U subotu 16. rujna 2023. oko 14 sati u mjestu Donja Obrijež na parkiralištu, 53-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola verbalno je napao 43-godišnjaka koji je bio pod utjecajem alkohola. Nakon toga je 43-godišnjak tjelesno napao 53-godišnjaka koji je tom prilikom  lakše ozlijeđen.

Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar

U subotu 16. rujna 2023. oko 21.30 sati u blizini mjesta Poljanska, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru. Tom prilikom izgorjelo je 17 rolo bala sijena u vlasništvu 60-godišnjaka.

U tijeku je očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U subotu 16. rujna 2023. oko 9 sati u mjestu Gradište, 24-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta te pod utjecajem alkohola od 1,35 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u metalnu ogradu, a nakon toga u dvorišnu metalnu ogradu. Nakon udara 24-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici.

Protiv 24-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Miroslava Krleže.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano