Search
Close this search box.

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA Žena glasno puštala glazbu i vikala na susjede, muškarac bez povoda napao mladića i potom vrijeđao policajce

Prijavio krađu

U subotu 11. studenoga 2023., policijskim službenicima je prijavio 42-godišnjak da mu je nepoznati počinitelj (ili više njih) na području Pakraca unazad dvije godine s obiteljske kuće i gospodarske zgrade otuđio nekoliko tisuća komada cigle.  

Alkoholizirani muškarac omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U subotu 11. studenoga 2023. oko 21.25 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, na ulazu u policijsku postaju, 59-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 59-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Narušavala javni red i mir

U subotu 11. studenoga 2023. oko 23.45 sati u mjestu Oljasi, 69-godišnjakinja je u obiteljskoj kući glasno puštala glazbu i galamila na susjede starosti 58 i 61 godinu.

Također je ispitivanjem alkoholiziranosti kod 69-godišnjakinje utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 69-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i  mira.
 

Pijan narušavao javni red i mir i omalovažavao policijske službenike, a kod sebe imao i marihuanu

U nedjelju 12. studenoga 2023. oko 2.50 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 41-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) bez ikakvog povoda tjelesno napao 18-godišnjaka, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike nakon čega im je dragovoljno predao manju količinu marihuane.

41-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Požar na gospodarskoj zgradi

U nedjelju 12. studenoga 2023. oko 0.05 sati u mjestu Zagrađe, došlo je do požara na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 54-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi
Misa večere Gospodnje