Search
Close this search box.

NARUŠAVAO JAVNI RED I MIR Uhićen 40-godišnjak jer je više puta pokazivao srednji prst!

Požar

U subotu 4. studenoga 2023. oko 6 sati u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića, uslijed dotrajalosti zidanog dimnjaka na kojeg je bila spojena peć na kruta goriva te prolaska topline kroz nastale otvore došlo je do požara na podu tavana kuće u vlasništvu 24-godišnjaka.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 200,00 eura.

Narušavao javni red i mir

Policijski službenici su utvrdili da je 8. listopada i 4. studenoga 2023. tijekom dana na području Pakraca, 40-godišnjak na ulici u više navrata pri susretu pokazivao srednji prst 39-godišnjaku.

Navedeni 40-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

U subotu 4. studenoga 2023. oko 22.20 sati u Požegi u Primorskoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,37 promila upravljao osobnim automobilom.

U nedjelju 5. studenoga 2023. oko 1.40 sati u Pakracu u Ulici Augusta Cesarca, policijski službenici su u prometu zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su  smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Vranduk i Pavla Radića.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković
 

Vezano
Vezano