Najčitanije

 • Fotogalerije

  NAŠI NAVIJAČI U KATARU „Vjerojatno najljepša stvar u ovom trenutku je biti Hrvat u Dohi”, „Sredili smo ih kao metar javorovih drva!”

  „Vjerojatno najljepša stvar u ovome trenutku je biti Hrvat u Dohi!” – napisalo je ovo jedan naš navijač na facebooku nakon utakmice protiv Kanade koju su Vatreni’ dobili rezultatom 4:1. A u Dohi je iz Požeštine danas bilo više navijača nego za vrijeme utakmice s Marokom. Naime, maloj ‘pleterničkoj’ ekipi pojačanoj navijačem iz Eminovaca, pridružili su se i požeški ‘Bezveznjaci u Kataru’ i iskreno se nadamo kako će se svi večeras dobro provesti i dostojno proslaviti pobjedu.
  – Hvala treneru Kanade što nas je još više nabrijao! Sredili smo ih kao metar javorovih drva!
  Nevjerojatni Marko Livaja postao je prvi sastav igrač Hajduka koji je zabio na Mundijalu za Hrvatsku! Gol je posvetio svom tragično preminulom ocu. Cijela momčad disala je kao jedan, igrali su onako kako mi znamo. Svi za jedan, jedan za sve…Ekipa na tribinama ovaj put je bila fenomenalna! Svaka čast! Idemo sad u zadnjem kolu osigurati prolaz u drugi krug natjecanja!- također se moglo pročitati na facebooku večeras…Pa, hajdemo onda i Belgiju riješiti ‘kao metar javorovih drva’!

   

  Tekst: V.Milković
  Foto: P.Čuljak i D.Soldo

   

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači