Search
Close this search box.

NATJECANJE „IZZI KVIZZI“ Četiri razreda Požeško-slavonske županije u finalnoj borbi za titulu hrvatskog prvaka u znanju

Po drugi put se u Hrvatskoj, od 4. travnja do 6. svibnja, održava najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZI Kvizzi”, u kojemu sudjeluje gotovo 14 000 učenika iz više od 1 000 razreda diljem Hrvatske, a ove godine prvi put se proglašavaju županijski prvaci IZZI Kvizzija.

IZZI Kvizzi prvaci Požeško-slavonske županije za 2022. godinu su 1. a razred Osnovne škole Dobriše Cesarića, 2. a razred Osnovne škole Dobriše Cesarića , 3. a razred Katoličke osnovne škole i 4. d razred Osnovne škole fra Kaje Adžića.

Finale IZZI Kvizzija održava se od 3. do 6. svibnja, a u njemu sudjeluju svi županijski prvaci u svakoj generaciji, od 1. do 4. razreda. Svaki razred u finalu predstavljat će tim od troje učenika, a pobijedit će onaj tim koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

„Čestitam svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u IZZI Kvizziju, a posebne čestitke šaljem svim županijskim prvacima, želim vam puno sreće u nacionalnom finalu jer pokazali ste pravi timski duh i želju za učenjem. Mislim da smo i drugu godinu zaredom ostvarili cilj IZZI Kvizzija – pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti.“ – poručio je direktor Profil Kletta, dr.sc.Dalibor Greganić.

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim zainteresiranim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u sklopu natjecanja IZZI Kvizzi. Više informacija o natjecanju i nagradama pronađite na https://izzi-kvizzi.hr/

Pripremio: I. T.

Foto: Plakat

Vezano
Vezano