Search
Close this search box.

NATJECANJE U ZNANJU „IZZI KVIZZI“ Požeška Katolička osnovna škola državni pobjednik na natjecanju trećih razreda

U  Hrvatskoj se drugi put održava najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZI Kvizzi”, u kojemu sudjeluje gotovo 15.000 učenika iz više od 1.000 razreda diljem Hrvatske. U Požeško-slavonskoj županiji 3. a razred Katoličke osnovne škole u Požegi, s učiteljicom Martinom Čerti, pobjednik je natjecanja za treće razrede, a razred su na državnoj razini predstavljala trojica učenika: Stjepan Đurić, Stjepan Mandić i Karlo Siluković. U finalu su pokazali izvrsno znanje te osvojili prvo mjesto i vrijedne poklone za svoj razred.  U natjecanju za druge razrede drugo mjesto osvojio je 2. a razred Osnovne škole Dobriše Cesarića u Požegi s učiteljicama Ines Čereg i Jelenom Pendeš. Svojim rezultatom 3. a Katoličke osnovne škole osigurao je svom razredu pametnu ploču, a 2. a Cesarićeve škole osvojio je bonus nagrade Profil Kletta!

Mislim da smo i drugu godinu zaredom ostvarili cilj IZZI Kvizzija – pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti. Čestitam svim finalistima, učiteljicama i učiteljima, učenicama i učenicima, kao i njihovim roditeljima na strasti, timskom duhu i zajedništvu. Kad se male ruke slože, možemo napraviti velike stvari– poručio je direktor Profil Kletta, dr. sc. Dalibor Greganić.

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett otvorio svima u Hrvatskoj besplatno u sklopu natjecanja IZZI Kvizzi, a cijelu rang listu možete pronaći na https://izzi-kvizzi.hr/ .

Pripremio: I. T.

Foto: Katolička osnovna škola u Požegi

Vezano
Vezano