Search
Close this search box.

NE PROPUSTITE Najpoznatiji hitovi Letećeg odreda odzvanjat će u petak u Zlatnom lugu uz Castrum gin u ruci

Gin tonik je omiljeno piće svih generacija posljednjih nekoliko godina, a ako tome pridodamo odlično društvo , glazbu uživo te domaću gastro ponudu, savršeni ljetni provod je zagarantiran. Dokaz tomu je gin tonik party pod zvijezdama, koji se prošle godine u srpnju održao u idiličnom ambijentu restorana Zlatni lug, a u organizaciji upravo Zlatnog luga i destilerije Castrum, uz potporu Turističke zajednice Grada Požege.
Na tom valu, ovaj petak, 12.7., održat će se gin tonik party uz nastup legendarne grupe Leteći odred. Gotovo da i ne postoji osoba koja ne zna stihove pjesama Sanjao sam moju Ružicu, Od Prevlake do Dunava, Hej lutkice ili pak Kao stari moj. Hitovi su to koji postoje gotovo tri desetljeća, a i dalje nas navode da ih pjevamo iz sveg glasa.
Iako se najavljuje jako topla večer, atmosferu će još dodatno zagrijati DJ Topa, požeški glazbenik, DJ i producent, a neskromno ćemo ga nazvati i virtuozom za miksetom jer s partyja na kojima on pušta glazbu, nitko ne odlazi bez da nije barem malo zaplesao.
U ponudi će se pronaći Castrum gin i Planinkovac destilerije Castrum po promotivnim cijenama. Ova mala destilerija iz Kaptola na tržištu je tek nešto više od tri godine, ali broje velike uspjehe za sva tri svoja proizvoda, a svakako preporučuju da na partyju probate i posebnu kombinac iju biljnog likera i tonika – pelin tonik. Za hranu biti zadužena već odlično uigrana ekipa iz Zlatnog luga, a na meniju će se pronaći dimljena kobasica u pecivu, burgeri i ćevapi.
Ova party poslastica započet će u petak od 20 sati. Ulaz je besplatan, a stol možete rezervirati pozivom na broj 098 472 483 – Ena.
Pozvani su svi – od Prevlake pa sve do Dunava. Sve detalje možete pronaći na Facebook eventu.


Izvor: Craft Spirits

Vezano
Vezano