Search
Close this search box.

NEOBIČNA PROMETNA NESREĆA Na kružnom toku traktoru otpala dva kotača!

Požar

U srijedu 10. srpnja 2024. oko 12 sati u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, došlo je do samozapaljenja unutrašnjosti ormarića u vlasništvu HEP-a koji se nalazi uz trafostanicu. Tom prilikom izgorjela je unutrašnjost ormarića.

Prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom

U srijedu 10. srpnja 2024. oko 15.40 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 46-godišnjeg vozača koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom.

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu 10. srpnja 2024. oko 18.50 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici, 51-godišnji vozač koji je upravljao traktorom za koji je bila pridodana neregistrirana prikolica u  kojoj se nalazila pšenica. Dolaskom do kružnog toga zbog upravljanja tehnički neispravnom prikolicom došlo je do odvajanja prednjeg i zadnjeg desnog kotača od osovine koji su zatim pali na kolnik.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana.
 


Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano