Search
Close this search box.

NEODGOVORAN S 2,05 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću pa pobjegao!

Pijan narušavao javni red i mir

U subotu 3. veljače 2024. oko 1.50 sati u Požegi u Industrijskoj ulici u sklopu benzinske postaje, muškarac starosti 33 godine je tjelesno napao 18-godišnjaka.

Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu, a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

Protiv 33-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola od 2,05 promila skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

U petak 2. veljače 2024. oko 12.50 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, 64-godišnji vozač  koji je upravljao osobnim automobilom, nepropisnom vožnjom unazad udario je zadnjim dijelom vozila u zadnji dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 38-godišnjakinje. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

Nadalje, ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,05 promila. Protiv 64-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


 Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Prekopakra u Ulici dr. Ante Starčevića.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano