Search
Close this search box.

NEODGOVORNI VOZAČ Pijan za volanom vrijeđao policajce – bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda!

Pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom, a prilikom postupanja vrijeđao policijske službenike

U petak 1. rujna 2023. oko 17.10 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) 63-godišnjak koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 63-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Uslijed neprilagođene brzine skrivio prometnu nesreću

U petak 1. rujna 2023. oko 11.50 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 36-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario je u zadnji dio zaustavljenog osobnog automobila kojim je upravljao 79-godišnjak.
Nakon toga doga došlo je do potiskivanja zaustavljenog vozila koje je prednjim dijelom udarilo u zadnji dio zaustavljenog osobnog automobila, a kojim je upravljao 60-godišnjak.

36-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici i u mjestu Mihaljevci.

Izvor:PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano