Search
Close this search box.

NEODGOVORNO Bez položenog vozačkog ispita, ali s 1,95 promila alkohola u krvi, upravljao traktotom i skrivio prometnu nesreću!

Požar na osobnom automobilu

U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.50 sati u mjestu Velika u Strossmayerovoj ulici, uslijed prenošenja topline sa ispušne grane motora na gorive dijelove došlo je do požara na osobnom automobilu kojim je upravljao 71-godišnjak.

Pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom

U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.20 sati u mjestu Ferovac, policijski službenici su u prometu zatekli 53-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola upravljao traktorom te skrivio prometnu nesreću

U utorak 4. lipnja 2024. oko 19.25 sati u Požegi u Ulici Šeovački put, 44-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao neregistriranim traktorom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 38-godišnjakinja.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na raskrižju ulica Lovre Matačića i Vilima Korajca.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu