Search
Close this search box.

NEODGOVORNO Upravljao automobilom sa skoro 3 promila alkohola u krvi!

Prijavljene dvije krađe stabala
U razdoblju od 1. do 19. rujna 2022. u šumskom djelu između mjesta Poljana i Marino Selo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla bagrema, hrasta, graba i jasena u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Također je nepoznati počinitelj (ili više njih) na istom području u razdoblju od 1. do 21. rujna 2022. otuđio stabla bagrema u vlasništvu RH.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao pušku
U srijedu 5. listopada 2022. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao zračnu pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Pronašao minobacačku granatu
U srijedu 5. listopada 2022. oko 7.30 sati u šumi u blizini mjesta Dereza, 41-godišnjak je pronašao minobacačku granatu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Navedenu minu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,94 promila
U srijedu 5. listopada 2022. oko 8.30 sati u Požegi u Ulici Bana Josipa Jelačića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, stranih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,94 promila upravljao 61-godišnji vozač. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 61-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano