Search
Close this search box.

NEOPREZNA VOZAČICA Automobilom sletjela s kolnika i ozlijedila se, napustila je mjesto nesreće ali ju je policija pronašla i kaznila!

Dragovoljno predao revolvere

U petak 23. veljače 2024. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao dva revolvera. Navedeni revolveri su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.
 
Prometna problematika

U petak 23. veljače 2024. oko 0.30 sati u mjestu Ovčare, 41-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je sletjela vozilom s kolnika u putni kanal. Nakon toga dolazi do zanošenja vozila i udara u prometne znakove te prevrtanja vozila.

Nakon udara 41-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljala te su je naknadno pronašli policijski službenici.

U prometnoj nesreći  41-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
U prometu zatečen 54-godišnjak koji je upravljao vozilom kojemu je isteklo važenje tehničkog pregleda i osiguranje

U četvrtak 22. veljače 2024. oko 19.45 sati u Požegi u Osječkoj ulici u prometu je zatečen 54-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla važnost tehničkog pregleda i osiguranje vozila.

Protiv 54-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi