Search
Close this search box.

NEOPREZNA VOZAČICA Brzina ju koštala ozljede i prekršajnog naloga!

Prijavila krađu stabala

U srijedu 3. siječnja 2024., policijskim službenicima je prijavila 44-godišnjakinja da joj je u razdoblju od 9. rujna 2023. do 2. siječnja 2024. u šumskom dijelu u blizini Pleternice, nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao i otuđio stabla.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Držao psa bez nadzora

U srijedu 3. siječnja 2024. oko 8.45 sati u mjestu Bektež, muškarac starosti 61 godinu ostavio je psa bez nadzora koji je ušao u dvorište vlasništvo 32-godišnjakinje te kod nje izazvao strah i uznemirenost.

Protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 25-godišnjakinja

U srijedu 3. siječnja 2024. oko 10.45 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, 25-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu prometnu traku i sletjela u putni kanal. Nakon toga se ponovno vratila u prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji desni dio teretnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji vozač, a koji je zbog izbjegavanja direktnog sudara prilikom kočenja sletio na bankinu dok je 25-godišnjakinja ponovno sletjela u kanal.

U vremenu od  11.15 do 15 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet.

U prometnoj nesreći 25-godišnjanja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jurja Križanića i između mjesta Biškupci i Krivaj.
 
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano