Search
Close this search box.

NEOPREZNA VOZAČICA Napravila prekršaj pa pobjegla – policija ju naknadno pronašla!

Dragovoljno predao topničko streljivo

U srijedu 15. studenoga 2023. na području grada Požege, 32-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao topničko streljivo. Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

U prometu zatečen 42-godišnjak koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom

U srijedu 15. studenoga 2023. oko 18.25 sati u mjestu Kaptol u Školskoj ulici u prometu je zatečen 42-godišnjak koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom.

Protiv 42-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.
 
Prometna problematika

U srijedu 15. studenoga 2023. oko 9 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, 35-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, kretala se vožnjom unazad, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je zadnjim desnim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 49-godišnjakinje. Nakon udara 35-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljala te su je naknadno pronašli policijski službenici.

Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi