Search
Close this search box.

NEPAŽLJIVA VOZAČICA Skrivila prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena

U pretrazi pronađene dvije puške

U utorak 14. studenoga 2023., policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda iz Bjelovara na području Pakraca pretražili obiteljsku kuću u kojoj boravi i osobni automobil koji koristi 51-godišnjak i pronašli pušku, zračnu pušku i kutiju s dijabolama, a koje je neovlašteno posjedovao.

Protiv 51-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Vozačica skrivila prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđena

U utorak 14. studenoga 2023. oko 21.30 sati u Požegi u Ulici Makse Kuntarića, 22-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala što bliže desnom rubu kolnika te je prešla vozilom na lijevu stranu i sletjela na šljunčani dio dvorišta gdje je prednjim dijelom vozila naletjela na stražnji dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 56-godišnjaka.

22-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Stjepana Radića i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Brekinska.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano