Search
Close this search box.

NEPOSLUŠNI VOZAČ Zatečen u prometu iako mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta!

Pronašao i dragovoljno predao streljivo i spremnike

U petak 24. svibnja 2024. u Lipiku, 55-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišne zgrade pronašao i dragovoljno policijskim službenicima predao 120 komada streljiva i šest spremnika.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U petak 24. svibnja 2024. oko 14.10 sati u Požegi u Osječkoj ulici, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela suha trava. U požaru nije bilo materijalne štete.
 
Upravljao mopedom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta

U petak 24. svibnja 2024. oko 17.35 sati u Požegi u Cerničkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 54-godišnjeg vozača koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta upravljao mopedom. Također je utvrđeno da je mopedu istekla važnost tehničkog pregleda i osiguranje vozila.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.
 
Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

U petak 24. svibnja 2024. oko 19.55 sati u Pakracu u Ulici kralja Zvonimira, policijski službenici su u prometu zatekli 67-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,68 promila upravljao biciklom.

Istoga dana, oko 22.05 sati u mjestu Alilovci, policijski službenici su u prometu zatekli 52-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasanost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U petak 24. svibnja 2024. u vremenu od 8.30 do 9 sati u Požegi u Osječkoj ulici na parkiralištu, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom udario je u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirao 70-godišnjak.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Kutjevu u Ulici Vinkomir te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Pape Ivana Pavla II.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano