Najčitanije

 • Fotogalerije

  NESREĆA NA RADU Pao na betonsku površinu i teško se ozlijedio

  U pretrazi pronađena puška
  U srijedu 26. listopada 2022. policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi na području Velike pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva i osobni automobil koji koristi 50-godišnjak te pronašli pušku koju je nedozvoljeno posjedovao. Protiv 50-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  Nesreća na radu
  U srijedu 26. listopada 2022. oko 12 sati u mjestu Vidovci u Željezničkoj ulici, 39-godišnjak se uslijed nepažnje oslonio na dio metalne ograde koji nije bio zavaren te se odvojio od ostatka ograde nakon čega je pao s visine od preko šest metara na betonsku površinu dna kolektora. U navedenom događaju 39-godišnjak je teško ozlijeđen. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

  59-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana
  U srijedu 26. listopada 2022. oko 12 sati u mjestu Kunovci iza dvorišnih zgrada, 59-godišnjak je uporabom vatrenog oružja odstrijelio lisicu. Također je utvrđeno da je oružje koristio suprotno odredbama Zakona o lovstvu. 59-godišnjaku su izuzeti oružni listovi kao i oružje koje legalno posjeduje i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske bilježimo bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Dubrovačka i Sokolova.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije