Search
Close this search box.

NESVAKIDAŠNJE Pijan s biciklom udario u parkirani automobil i ozlijedio se!

Narušavali javni red i mir
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 10. veljače 2023. oko 19 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 51-godišnjak na terasi ugostiteljskog objekta glasno reproducirao glazbu čime je remetio javni red i mir.

U petak 3. ožujka 2023. oko 10 sati na ulici u mjestu Podgorje, 41-godišnjak je tjelesno napao 23-godišnjaka.

Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Anonimni građanin dragovoljno predao tri puške

U petak 3. ožujka 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao tri puške. Navedene puške su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

Pod utjecajem alkohola upravljao biciklom pa udario u osobni automobil
U petak 3. ožujka 2023. oko 16.25 sati u Požegi u Ulici Miroslava Kraljevića, 58-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,01 promil upravljao biciklom, nepropisno se kretao nogostupom te je izgubio nadzor nad biciklom i prednjim dijelom udario u lijevu bočnu stranu nepropisno parkiranog osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je neposredno na nogostupu parkirao 58-godišnjak. U prometnoj nesreći 58-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog, dok je 58-godišnjem vozaču osobnog automobila na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano