Search
Close this search box.

NESVAKIDAŠNJE S pruge demontirao i otuđio vijke!

olicija je danas izvijestila o jednom nesvakidašnjem događaju.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola
Kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 1,68 promila
U nedjelju 20. veljače 2022. oko 1.55 sati u Lipiku u Industrijskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, bjelovarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila upravljao 22-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 22-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te mu je izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometna problematika
Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom
U subotu 19. veljače 2022. oko 7 sati u Požegi na raskrižju ulica Pavla Radića i Fra Grge Martića, 51-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke „Setra“, požeških registarskih oznaka, prilikom skretanja udesno nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je zadnjim desnim dijelom autobusa udario u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 58-godišnjak. Počinitelju je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 15.10 sati između mjesta Kalinić i Djedina Rijeka, 52-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Kia“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela na putnu bankinu te udarila u ploču za označavanje i stupić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. Vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nepoznati počinitelj s pruge demontirao i otuđio vijke
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava
U razdoblju od 1. do 8. veljače 2022. na dionici pruge između stajališta Dobrovac i Kukunjevac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je demontirao i otuđio preko 170 komada vijaka.

Vezano
Vezano