Search
Close this search box.

NESVAKIDAŠNJE U prometu zatečen recidivist koji je prevozio ukradena drva – uhićen je!

Provaljeno u trgovinu

U ponedjeljak 18. rujna 2023. u ranim jutarnjim satima u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Vinkovaca i otuđio novac i cigarete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prijavila računalnu prijevaru

U ponedjeljak 18. rujna 2023., policijskim službenicima je prijavila 18-godišnjakinja s područja Pakraca da je u rujnu 2023. na Internet oglasniku s nepoznatom osobom dogovorila kupnju mobitela te dala svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega joj je s računa skinut novac, no nakon uplate nepoznata osoba joj se više ne javlja niti joj je isporučen mobitel.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Narušavao javni red i mir

U ponedjeljak 18. rujna 2023. oko 8.55 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 48-godišnjak je verbalno napao 29-godišnjakinju zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar

U ponedjeljak 18. rujna 2023. tijekom dana u blizini mjesta Gornji Emovci, na neutvrđeni način došlo je do požara na divljem odlagalištu otpada.
 
U prometu zatečen recidivist-u vozilu prevozio otuđena drva

U nedjelju 17. rujna 2023. u poslijepodnevnim satima u mjestu Gradište, u prometu je zatečen 18-godišnji vozač koji je višestruki počinitelj prometnih prekršaja i koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao teretnim automobilom. Također je utvrđeno da su on i 26-godišnji putnik u vozilu prevozili drva, a koja su prethodno otuđili u šumskom dijelu u blizini mjesta Duboka.

Navedeni 18-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao, dok protiv njega i 26-godišnjaka slijedi i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u blizini mjesta Grabarje i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega