NK “GRANIČAR” ZAGRAĐE U petak – tradicionalni malonogometni turnir

NK Graničar Zagrađe organizator je tradicionalnog malonogometnog turnira na betonu koji će se održati u petak 23.lipnja. Otvorenje turnira je predviđeno u 19.30 h na Školskom sportskom kompleksu u Zagrađu.
– Vrhunska zabava, sport i druženje uz bogate nagrade.. Igra se 5+1 u igralištu. Kotizacija po ekipi je 40 eura. Prije početka turnira svaka ekipa će dobiti točne propozicije turnira. Za regularnost turnira brigu će voditi poznati, iskusni i kvalitetni suci. Pokrovitelj turnira je Grad Pleternica – objavili su iz NK Graničar.
Nagrade;

1. mjesto 300 e + pehar

2. mjesto 150 e+ pehar

3. mjesto 70 e + pehar

Organizator  također nagrađuje najboljeg vratara i igrača turnira. Prijave kod; Branimir Štimac: 0996862908, Karla Srdarević: 0912672686 ili Bruno Horvat; 0994366511

Svi sudionici turnira i posjetitelji moći će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi jela i pića.

Nk “Graničar” iz Zagrađa poziva sve ljubitelje sporta i nogometa na druženje i zabavu na svoj tradicionalni malonogometni turnir. Ovaj turnir je prigoda za promociju sporta pogotovo kod mladih. Osigurali smo bogate nagrade te želimo da zajedno proslavimo završetak još jedne nogometne sezone. Vrhunskog nogometa i zabave sigurno neće nedostajati.
Idućeg dana na istome mjestu na Školskom sportskom kompleksu s velikom pozornicom 24.06.2023 NK “Graničar” Zagrađe organizira veliku zabavu na otvorenom uz nastup tamburaškog sastava “Srce Bećarsko”. Cjelovečernja zabava uz ponudu jela i pića do dugu u noć.


Izvor: NK Zagrađe

Vezano
Vezano