Najčitanije

 • Fotogalerije

  NK SLAVEN BELUPO NA PRIPREMAMA U NAŠEM KRAJU ‘Zeka’ ne zaboravlja Veliku!

  Nogometaši koprivničkog prvoligaša bili su na pripremama u našem kraju a evo što je o tome zabilježio Slaven Paponja na svom facebook profilu:

  – “Reci Zeka, samo reci, letit’ ćemo kao meci…”, često su protekle sezone pjevali nogometaši koprivničkog prvoligaša NK Slaven Belupo svom treneru, Osječaninu Zoranu Zekiću, nekadašnjem vrsnom napadaču bivšeg Kamen Ingrada iz Velike.
  Popularni Zeka ovo ih je ljeto doveo i u svoju Veliku u kojoj su kroz 14 dana odradili pripreme za novu sezonu. Nogometaši Belupa su podno Papuka odigrali i međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv tuzlanske Slobode (pobjeda Koprivničana 5:0), a za vrijeme boravka u veličkom HEP-ovu NOC-u posjetila ih je i jedna skupina polaznika požeškog Dječjeg vrtića sv. Leopolda Mandića.
  Zahvalivši se domaćinima na gostoprimstvu, na kraju se Zeka pobrinuo i za vrijednu donaciju prema NK Papuk Velika, u vidu 18 nogometnih lopti i garniture dresova. Za svaku pohvalu.
  Inače, nije ovo prvi put da Zekić dovodi svoju momčad na pripreme u Veliku. Prije nekoliko je godina kao trener doveo podno Papuka i svoj tadašnji klub, NK Osijek.

  Fotografije: NK Slaven Belupo

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači