Search
Close this search box.

NK „SLAVIJA” Damir Bognar više nije trener prve ekipe!

– Odlukom Uprave NK Slavija, dosadašnji trener prve ekipe – gospodin Damir Bognar razriješen je dužnosti. Do završetka polusezone ekipu će voditi gospoda Milan Marčinović (dosadašnji pomoćni trener) i Krunoslav Putrić – objavljeno je na facebook stranici „Slavije”.
Uprava je donijela ovakvu odluku nakon teškog poraza u županijskom derbiju od „Slavonije” – rezultat je bio 4:1 za Požežane.
Utakmica Slavija:Slavonija, dogovorom ekipa, igrana je dan ranije a Pleterničani su ju na svom facebook profilu opisali ovako:

PORAZ U 13. KOLU!
Danas smo gostovali na našem stadionu, u utakmici protiv požeške Slavonije. U utakmici koja je obilovala prilikama i dobrom igrom, danas su se bolje snašli izabranici Dalibora Bognara i zasluženo osvojili sva tri boda. Ono što je za nas pozitivno u današnjoj utakmici je to da je priliku dobio veći broj mlađih igrača. Bošnjak, Kovačević, Subotić, Šarić i Štetić polako dobivaju priliku u seniorskom uzrastu, pokazuju napredak i to je ono što je zalog za budućnost. Utakmicu punu golova otvorio je ponajbolji igrač lige Ivan Antunović, a nedugo nakon njega Pavo Nikolić nas vraća u egal, realiziravši kazneni udarac. Nismo se ni privikli na taj rezultat, a već nas je “naš” Matej Martinović poslao na centar i vratio Slavoniji vodstvo koje su održavali do poluvremena. U drugom poluvremenu i Dalibor Bognar daje priliku Slavonijinoj mladosti, a posebno se istaknuo novopečeni sedamnaestogodišnjak Karlo Kovre. Već spomenuti Kovre ušao je na poluvremenu i pogocima u 62′ i 87′ minuti postavio konačan rezultat, pokazavši tako da je u velikoj formi. Čestitke NK Slavonija na zasluženoj pobjedi, fer i korektnoj utakmici, a na nama je da se pripremimo za novi derbi koji je na rasporedu idući tjedan!

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano