Najčitanije

 • Fotogalerije

  NK SLAVIJA PLETERNICA Počele pripreme za predstojeću sezonu – predstavljena i tri nova igrača

  NK Slavija Pleternica je počela s pripremama za novu sezonu. – Održana je prozivka i prvi trening pod vodstvom trenera Damira Bognara. Nakon uvodnih riječi trenera i članova Uprave, pristupilo se prvom treningu i prvim prijeđenim kilometrima! Bilo je promjena u igračkom kadru, a pojačanja ćemo pobliže predstaviti sutra tokom dana – objavljeno je u subotu na facebook profilu kluba. A evo i tko su novi igrači pleterničkog kluba:

  – Klubu su pristupila tri nova igrača, a to su Dino Bognar, Valentin Mikić i Mario Šipura!
  DINO BOGNAR – nakon našeg Pave Nikolića, koji je prvi dobio nagradu Sportala za najboljeg igrača 3. HNL, u našoj svlačionici je još jedan “friški” osvajač te nagrade. Dino je dobro poznato lice sa nogometnih terena te iako vrlo mlad, obnaša velik broj funkcija. Drago nam je da se vraća u Klub nakon 3.5 godine iz požeške Slavonije i bit će veliko pojačanje na lijevoj strani obrane!
  VALENTIN MIKIĆ – vraća se u Klub nakon 1.5 godinu, a dolazi nam iz NK Dinamo (V/D). Dobro poznato lice u Pleternici jer je prošao sve selekcije Škole nogometa – vraća se godinu i pol dana iskusniji te zaoštrava konkurenciju u vrhu napada. Krasi ga iznimna fizička moć, visoki presing na obranu i odlična duel igra.
  MARIO ŠIPURA – dolazi u Klub iz susjednog NK Slavonija, radi se o mladom igraču koji se već pokazao u dobrom svjetlu, posebice u posljednjoj međusobnoj utakmici. Mario pokriva više pozicija u veznom redu, krasi ga odličan pregled igre te smo s njim dobili još jednog mladog igrača koji će činiti okosnicu Kluba.
  Dečki, dobrodošli u Klub – želimo vam puno utakmica u našem dresu!

  Izvor: NK Slavija Pleternica
  Pripremila: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije