Najčitanije

 • Fotogalerije

  NK „SLAVIJA” PLETERNICA S novim trenerom započeli zimske pripreme za drugu polusezonu

  NK „Slavija” je započela zimske pripreme za drugu polusezonu – objavljeno je na facebook stranici kluba.
  – Na početku su se igračima obratili članovi uprave Marinko Markota i Ante Jozić, koji su seniorima zaželjeli puno uspjeha i sreće u daljnjem radu. Nakon njih, igračima se obratio novi trener – gospodin Milan Tomljenović, zajedno sa svojim pomočnicima. U trenažni proces priključen je određeni broj juniora, a iz NK Kuzmica pristigao nam je mladi i talentirani dvojac: Samuel Lubar i Roko Raguž. Zbog težih ozljeda, ovu polusezonu obilježit će faza rehabilitacije za naše igrače: Marina Begića, Branimira Kokotovića i Dennyja Martinovića. Nadamo se što kvalitetnijem oporavku spomenutog trojca te što skoriji povratak na zelene travnjake – dečki, uz vas smo i čekamo vas – objavili su iz kluba.
  Podsjetimo, u studenom je odlukom Uprave NK Slavija, dotadašnji trener prve ekipe Damir Bognar razriješen dužnosti a do završetka polusezone ekipu su vodili Milan Marčinović (dosadašnji pomoćni trener) i Krunoslav Putrić. (12.studeni).
  U drugoj polusezoni trener seniora bit će Milan Tomljenović. Na klupskoj stranici o tome je objavljeno sljedeće:
  – Legendarni trener i sportski djelatnik Milan Tomljenović novi je trener seniorske ekipe! O njemu se sve zna, sami pogled na njegov trenerski životopis izaziva respekt i divljenje. Vodio je mnoge klubove, a izdvojit ćemo Kamen Ingrad, Slavoniju, Oriolik i Kutjevo te je u posjedu UEFA A licence. Zadnji angažman mu je bio u NK Slavonac Nova Kapela, a 2021. godine dobio je nagradu za životno djelo od Zajednice športskih udruga i Saveza Brodsko – posavske županije. Također, trener će svojim znanjem i iskustvom biti uključen u rad Škole nogometa. Pomoćni trener bit će Milan Marčinović, trener golmana Mario Rezo – pa svima njima želimo puno sreće i uspjeha u radu.

  Izvor: NK Slavija
  Pripremila: V.Milković

   


  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači