Search
Close this search box.

NOGOMETNI KLUB „JAKŠIĆ“ Na izvanrednoj izbornoj skupštini za predsjednika izabran Filip Perić

U prostoru Nogometnog kluba „Jakšić“ na Jajarama održana je izvanredna izborna skupština na kojoj je izabrano novo klupsko vodstvo. Na prijelazu u Novu godinu tada aktualni  predsjednik Mile Barišić je iz osobnih razloga podnio ostavku nakon pet i pol godina provedenih na ovoj funkciji. U tom periodu seniorska ekipa je iz Prve županijske nogometne lige ušla u viši rang natjecanja, novoosnovanu Međužupanijsku nogometnu ligu Slavonski Bod-Požega, u kojoj klub nastupa treću sezonu zaredom. Nakon dugo godina, pretprošlo su ljeto kompletno uređene klupske prostorije i infrastruktura , a konsolidiran je rad s mlađim kategorijama.

Dopredsjednik Davor Karan, tajnik Matko Kovačević

Nova uprava se uglavnom sastoji od bivših i aktualnih igrača kluba pa je tako za predsjednika izabran Filip Perić (Fure). Na njegov prijedlog izabran je sljedeći Izvršni odbor: Davor Karan (dopredsjednik), Tomislav Ester (blagajnik), Matko Kovačević (tajnik), Denis Ružman, Dominik Stojanović, Domagoj Kovačević, Nikola Obradović, Zlatan Rezo, Tomislav Sračić, Ivan Karača, Josip Raguž, Antonio Belan. Nadzorni odbor će raditi u sastavu: Otto Kir, Mile Barišić i Vlado Makarević.

Osigurati ostanak u Ligi te obilježiti 90 godina igranja nogometa u Jakšiću

Klub zahvaljuje prijašnjoj upravi, na čelu s Milom Barišićem, na požrtvovnom radu i svakoj utrošenoj kuni i minuti svog slobodnog vremena za boljitak kluba. Posebnu zahvalu upućuje i Vladi Makareviću koji je nakon igračke karijere rad u klubu nastavio na mjestu blagajnika, na kojemu je predano radio gotovo 27 godina. Novo vodstvo poziva sve bivše igrače, članove uprava, trenere, simpatizere, sponzore i donatore da se na bilo koji način uključe u rad kluba pred kojim je izazovna godina. Naime, u proljeće bi trebalo osigurati ostanak u Ligi, te obilježiti 90 godina igranja nogometa u Jakšiću. Članske iskaznice za 2022. godinu su u optjecaju i može ih se nabaviti kod članova Izvršnog odbora za minimalnu donaciju od 100 kuna.

Pripremio: I. T.

Foto: NK Jakšić

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi