Search
Close this search box.

NOGOMETNI KLUB „SLAVONIJA“ Početak priprema za proljetni dio natjecateljske sezone

Nogometni klub Slavonija iz Požege, član Treće hrvatske nogometne lige-istok, počeo je  s pripremama za proljetni dio natjecateljske sezone. Jesenski dio klub je završio na 6. mjestu ligaške ljestvice, s istim brojem bodova kao i četvrtoplasirana NK Marsonia (30). U 17 odigranih kola ostvareno je 8 pobjeda i 6 neodlučenih ishoda, uz 3 poraza. „Plavi“ su impresivno odradili drugi dio jesenske polusezone, kada su nakon domaćeg poraza u 8. kolu od odlične ekipe HNK Vukovar 1991 nanizali 9 kola bez poraza, ostvarivši čak 7 pobjeda i 2 neodlučena ishoda!

Zbog izvanrednih okolnosti, NK Slavonija je cijelu jesen domaće utakmice igrala izvan Požege koristeći terene u Velikoj, Pleternici i Kutjevu, a hoće li će se nomadski način nastaviti na proljeće, vrlo brzo će se znati. Tribina stadiona s klupskim prostorijama je srušena, a nabavljeni su i stavljeni na raspolaganje montažni objekti svlačionica koje će seniori koristiti tijekom ovih priprema, a kasnije i polaznici Škole nogometa, kada se vrate na vanjske terene.

O odlascima i dolascima igrača više će se znati tijekom pripremnog razdoblja, iako će trener Dalibor Bognar, s pomoćnikom Ninoslavom Parmakovićem, u fokusu vjerojatno imati igrače koji su im bili na dispoziciji i jesenas, uz eventualnih nekoliko izmjena ako se ukaže prilika. U planu je također da se radu seniora priključi nekoliko nadarenih „klinaca“ iz škole nogometa koja bilježi odličan rad i rezultate. Proljetni dio sezone počinje 26. veljače, a NK Slavonija u 18. kolu ugošćuje NK Bedem iz Ivankova.

Pripremio: I. T.

(Izvor: NK Slavonija)

 

Vezano
Vezano