Search
Close this search box.

NOVA PRODAVAONICA U PLETERNICI Prodaja smrznute hrane po popularnim cijenama

U središnjoj pleterničkoj Ulici Ivana Šveara na broju 7, nasuprot Gradske kuće, otvorena je prodavaonica smrznute hrane. Od Josipa Kneževića, vlasnika tvrtke Manna-pekarska industrija iz Donjeg Miholjca, doznali smo da zapošljava 20 radnika, a posluju od 2015. godine.

– Pokrenuli smo lanac mini-centara smrznute hrane pod nazivom Frozen Family, a jedna od šest trgovina je i ova prodavaonica u Pleternici. U planu imamo 15 takvih specijaliziranih trgovina u Slavoniji. Naš godišnji proizvodni kapacitet je 700 tona pekarskih proizvoda-ističe vlasnik.

Od prodavačice Ivane Šunjo doznali smo da u ponudi imaju široki asortiman smrznutih pekarskih proizvoda, mesa, povrća, voća, ribe, kolača, sladoleda po vrlo  popularnim cijenama.

-Imamo različite akcije s popustima, uz besplatnu ponudu pojedinih proizvoda(gratis), a akcije traju cijeli ovaj tjedan. Znatiželjni kupci nam stalno dolaze, a najviše kupuju povrće, kolače, palačinke punjene čokoladom te one bez nadjeva. Djeca su iznimno zainteresirana za sladolede po povoljnim cijenama, a na akciji imamo i velike torte-naglašava Ivana. Napominje da je radno vrijeme nove prodavaonice od ponedjeljka do petka, od 7 do 15 sati, subotom od 8 do 13 sati, a nedjeljom ne rade. Sudeći po broju kupaca koje smo zatekli za kratko vrijeme, ova  mala prodavaonica mogla bi u Pleternici postati pravi hit, a njeno poslovanje u vremenu stalnih poskupljenja ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

Tekst i foto: I. Tomić

 

Vezano
Vezano