Search
Close this search box.

NOVI USPJEH PROMO FILMA ŽUPANIJSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE Prvo mjesto na festivalu The Golden City Gate u Njemačkoj

Promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije “Experience Golden Slavonia” u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića, dobitnika tri Emmya, osvojio je 1. nagradu u kategoriji “Country International” na The Golden City Gate Festivalu 2022.
The Golden City Gate Festival međunarodno je natjecanje turističkih filmova i multimedije koje se od 2001. godine održava u sklopu najvećeg svjetskog sajma turizma ITB Berlin. Ove godine je sajam održan online dok je svečana dodjela nagrada održana u Bingenu na Rajni tijekom turističkog sajma „Back to Travel“.​ Ova nagrada iznimno je priznanje i potvrda destinaciji Zlatna Slavonija – Požeško-slavonska županija.
Izvor: visitslavonia.hr

Ovoj informaciji dodajmo kako je nagradu preuzela Maja Jakobović, direktorica TZ Požeško-slavonske županije. Film Experience Golden Slavonia je snimljen na području Požeško-slavonske županije, te prikazuje sve ljepote, turističku i eno-gastro ponudu a treba podsjetiti kako je prvu nagradu već osvojio na Festivalu IFA u Istanbulu.

Pripremila: V.Milković

 

Vezano
Vezano