Search
Close this search box.

NOVO U PLETERNICI Brza prehrana i jednostavna jela po domaćoj recepturi iz kuhinje Ivane Janjić!

Nova mogućnost za dobro prigristi u Pleternici – Ulica Ivana Šveara kod Ivane Janjić!
– Na vratima piše fast food ali to ćemo promijeniti. Ovo je Objekt brze prehrane i jednostavnih jela. Već sam radila na sličnom mjestu u Pleternici i u razgovoru s ljudima sam shvatila da žele neke promjene pa ćemo im tako ovdje nuditi razna jela s roštilja, naravno i krumpiriće…imat ćemo dnevno dva menija, variva i dodatak, sve po domaćoj recepturi. Isto tako, imat ćemo različite sendviće, od različitih vrsta kruha s različitim sadržajima..plus slastice i sve, ponavljam, domaće – ispričala nam je Ivana prilikom otvorenja, na kojemu su se okupili rodbina, prijatelji, susjedi…. Sva jela moći će se naručiti, za jednu osobu ili neko veće okupljanje.
Radno vrijeme Ivaninog objekta brze prehrane i jednostavnih jela bit će od 8 do 22 sata s tim da se nedjeljom i blagdanima neće raditi – „To je vrijeme za obitelj” – jasna je Ivana.
Za pokretanje novog posla Ivana nije koristila sredstva koje država daje za samozapošljavanje.
– Otvorila sam ovo vlastitim novcem, uz veliku pomoć obitelji i prijatelja, bez njih ne bi uspjela. Radit će nas ovdje šest žena, neke su članovi obitelji neke nisu ali sve imaju iskustva s ovim poslovima: sestra je, recimo, 11 godina radila u vojarni, sestrična je 17 godina bila sezonac u Novalji…uglavnom, ekipa zna svoj posao – zaključila je Ivana.
Da li je doista tako, treba provjeriti – od sutra u 8 sati vrata Ivaninog objekta brze prehrane i jednostavnih jela bit će otvorena.
Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano