Search
Close this search box.

NOVO U PLETERNICI Povratnica iz Njemačke Josipa Podobnik otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca!


Salon za njegu kućnih ljubimaca Pet Care novost je u Pleternici koja će obradovati ponajprije vlasnike pasa. Otvorila ga je ‘domaća cura’ Josipa Podobnik.
– Po struci sam prodavač a evo, imam i diplomu Šapice za uspješno završen tečaj šišanja i uređenja kućnih ljubimaca. Radila sam pet godina u Njemačkoj a onda sam se odlučila vratiti, trebala mi je promjena – ispričala je Josipa koja je jučer u salonu ugošćavala uglavnom rodbinu, prijatelje, znance…koji su joj došli čestitati i poželjeti sreću, a od sutra će početi dolaziti i oni zbog kojih je salon i otvoren.
– Obožavam životinje i to je razlog zbog čega sam otvorila ovaj salon. Osim toga, ovdje nema nikog tko se bavi time, to je nešto novo pa mislim da će biti posla – dodala je Josipa.
Kako bi otvorila salon, ispričala je dalje, uzela je poticaj od države za samozapošljavanje od čega je za 3600 eura kupila opremu a dio je utrošila za uređenje prostora. Kućnim ljubimcima će pružati usluge šišanja i kupanja, rezanja nokti, šišanje uši, trimanje, aromaterapiju….Za sada će u salonu raditi sama a s vremenom, bude li dovoljno posla, planira zaposliti još nekoga.
Vlasnici kućnih ljubimaca koji ih žele ‘skockati’ prethodno trebaju dogovoriti termin na broj 099 – 7469 – 586, putem maila Petcare3110@gmail.com ili preko facebook stranice Pet Care.
Inače, Josipin salon se nalazi u Orljavskoj 1a.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…