Search
Close this search box.

NOVO ZVEČEVO Pokrali 20 stabala!

Prijavio krađu stabala
U utorak 3. svibnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 72-godišnjak da mu je u razdoblju od 15. prosinca 2021. do 20. travnja 2022. u mjestu Novo Zvečevo, nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao i otuđio preko 20 stabala raznih vrsta. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao topničko streljivo
U utorak 3. svibnja 2022. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao dva topnička streljiva koja su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.
Podsjećamo da PU požeško-slavonska i dalje provodi akciju „Manje oružja – manje tragedija“ u okviru koje građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju.
Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano