OBAVIJEST HRVATSKIM BRANITELJIMA Raspisan je natječaj za stipendije srednjoškolaca

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA
PODRUČNI ODJEL POŽEGA
Požega, 11. rujna 2023.g.
 
 
OBAVIJEST HRVATSKIM BRANITELJIMA IZ DOMOVINSKOG RATA
 
Obavještavamo hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da je Zaklada  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU (stipendije). 
I ove školske/akademske godine  objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije. Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan naknadno.
Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja: 
https://branitelji.gov.hr/vijesti/zaklada-hrvatskih-branitelja-raspisala-natjecaj-za-dodjelu-potpora-za-obrazovanje-tijekom-srednjoskolskog-obrazovanja/4450
 
Natječaj traje do 02. 10. 2023. (02. listopada 2023.g. je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).
 
Prijava na natječaj, s obveznom dokumentacijom, se šalje poštom na adresu: 
Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4,  10000 Zagreb
(s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje-SREDNJA ŠKOLA)
 
Za sve upite glede raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati  Područni odjel Ministarstva hrvatskih branitelja u Požegi na adresi Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putem na broj telefona: 034/ 550-470. 
 
Voditelj Područnog odjela MHB Požega
Jozo Katić
Foto: pixnio/ilustracija
Vezano
Vezano