Search
Close this search box.

OBAVIJEST IZ ŽUPANIJE Otvorena su dva Javna poziva: do 13.000,00 eura za projekte javnih potreba u kulturi te do 2.500,00 eura za projekte javnih potreba u tehničkoj kulturi

Sa ciljem promicanja djelatnosti kulture i tehničke kulture na području Požeško-slavonske županije otvorena su dva javna poziva kojima su osigurana financijska sredstva namijenjena poticanju aktivnosti i programa od interesa za opće dobro. Prihvatljivi prijavitelji programa i projekata su udruge, umjetničke organizacije, umjetnici te druge pravne i fizičke osobe.
Prvi Javni poziv usmjeren je predlaganju programa/projekata za Program javnih potreba u kulturi Požeško-slavonske županije u 2024. godini, kojim će se financirati odobreni projekti kulturnih djelatnosti, programa i projekata, aktivnosti i manifestacija u kulturi.  Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu je 150,00 eura, a najveći iznos po pojedinom programu je 13.000,00 eura.
Istovremeno, otvoren je i Javni poziv za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Požeško-slavonske županije u 2024. godini te će ugovoreni programi ostvariti iznose od najmanje 150,00 eura do najviše 2.500,00 eura po pojedinom programu.
– Ove godine smo po prvi put uveli prijave putem elektroničkog sustava kako bismo prijaviteljima olakšali postupak prijave te kako bi istovremeno ubrzali procedure evaluacije. Pozivam sve dionike djelatnosti kulture i tehničke kulture na području Požeško-slavonske županije da prijave svoje programe i iskoriste osigurana sredstva za njihovo financiranje – ističe županica Jozić.

Prijedlozi Programa dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata „e-Prijave“ (https://eprijave.pszupanija.hr) na propisanim obrascima i sa svom obveznom dokumentacijom.

Javni poziv za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Požeško-slavonske županije dostupan je ovdje.

Javni poziv za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u kulturi Požeško-slavonske županije dostupan je ovdje.

Kontakt osobe Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije za objavljene pozive su Barbara Jajić (barbara.jajic@panora.hr) i Lea Mirković (lea.mirkovic@panora.hr).

Rokovi za podnošenje prijava su 30 dana od dana objave Javnih poziva, odnosno od 29. rujna do 29. listopada 2023. godine u 24:00h.

Izvor: pszupanija.hr

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega