Search
Close this search box.

OBILJEŽEN 3.ROĐENDAN GRADSKE TRŽNICE PLETERNICA Svečano uz crvene ruže, tortu, kavu i čaj te s porukom građanima – „Misli odgovorno, kupuj lokalno!”

.

Gradska tržnica Pleternica danas je proslavila 3.rođendan a to je bio povod za malo slavlje s onima koji su i prodavali i kupovali. Stalnim prodavačima na tržnici direktor Pleterničkog komunalca Tomislav Ećimović uručio je crvene ruže a kupci su mogli kušati rođendansku tortu pleterničke slastičarnice i ugrijati se uz kavu ili čaj. Na slavlju je bila i gradonačelnica Marija Šarić.
– Gradska tržnica Pleternica slavi 3. rođendan. Čestitamo Vama prodavačima, ali i kupcima jer upravo ste Vi oni koji činite i upotpunjujete našu Gradsku tržnicu! Misli odgovorno, kupuj lokalno – poručili su iz Gradske tržnice.
Inače, za posjetitelje tržnice organizirano je putem facebooka i nagradno darivanje: svi koji su željeli sudjelovati, trebali su odgovoriti na pitanje o tome koliko je ukupno stalnih prodavača u unutarnjem i vanjskom dijelu Gradske tržnice Pleternica? Prva je točno odgovorila Goga Petković, riječ je o 25 stalnih prodavača, a ona je danas preuzela svoj poklon iznenađenja.

Foto: Gradska tržnica Pleternica
Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega