Search
Close this search box.

OBJAVLJENI REZULTATI Martina Hodak iz Obrtničke škole Požega dobitnica je Nagradnog natječaja „Vozačka dozvola“

Nakon provedenog nagradnog natječaja „Vozačka dozvola“, Savjet mladih Požeško-slavonske županije održao je dodjelu nagrade koja je u prvom redu namijenjena nagrađivanju izvrsnosti učenika srednjih škola Požeško-slavonske županije, a izabrani kandidat osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije.
Na dodjeli održanoj u Coworking centru Panora, predsjednica Savjeta mladih Požeško-slavonske županije, Lara Mandić, upoznala je kako su škole dostavile ukupno šest prijava, a prilikom vrednovanja, osim ocjena, u obzir su uzeti i uspjesi na natjecanjima, izvannastavne aktivnosti i općenito isticanje učenika tijekom školovanja.
– Hvala školama što se svake godine odazovete na ovu aktivnost koja je nama izuzetno važna jer njome nagrađujemo izvrsnost i trud koje vaši učenici pokazuju. Kao i svake godine izbor je jako težak i svake godine jedan učenik bude za nijansu bolji od ostalih – rekla je Mandić.
Ideju nagradnog natječaja podržala je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.
– Ovo je treća godina da Savjet mladih Požeško-slavonske županije provodi ovu aktivnost. Kada su ju predložili izgledalo je to kao sjajna ideja i vjerujem da ćemo ponovno svjedočiti veselju pobjednika, a ove godine osigurali smo i utješne nagrade – rekla je Jozić.
Ove godine, pobjednica nagradnog natječaja Vozačka dozvola 2024. je učenica Obrtničke škole Požega Martina Horak.
Martina Horak je učenica 4.a razreda, zanimanje modni tehničar, a osim izvrsnog uspjeha u nastavi, istaknula se izvannastavnim aktivnostima i volonterskim radom. Ove godine sudjelovala je i na državnom natjecanju za strukovne škole WorldSkills te će u rujnu sudjelovati i na Svjetskom natjecanju koje će se održati u Lyonu. Inače, Martina je korisnica Đačkog doma pa je tako njeno zalaganje zapaženo i na Domijadi gdje je osvojila drugo mjesto, a zanimljivo je da dolazi iz mnogobrojne obitelji sa sedmero braće i sestara, istaknula je prilikom dodjele školska psihologinja Iva Zrinščak.

Izvor: pszupanija.hr

Vezano
Vezano