Search
Close this search box.

OBLJETNICA HDZ-A PLETERNICE Marija Šarić: – „Mi mi smo tu da radimo i stvaramo a građani će to u konačnici prepoznati”

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeće podno biste dr.Franje Tuđmana članovi Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Pleternica obilježili su 32.godišnjicu osnivanja te stranke u Pleternici.
– Naša stranka na ovom području broji oko 1300 članova i u svom sastavu ima Zajednicu žena „Katarina Zrinska” i Mladež HDZ-a. Svi zajedno provodimo krovnu politiku naše stranke i ponosni smo na sve ono što Vlada RH u ovom trenutku radi. Vidi se da se unazad godinu- dvije nosi uspješno s velikim krizama i s velikim nepredviđenim situacijama al’ evo, za svaku od njih nađe rješenje. To je svima nama na terenu vjetar u leđa, jedna podrška, da ovako kako smo radili zadnjih desetak godina nastavimo i dalje. Priča će uvijek biti ali, mi smo tu da radimo i stvaramo a građani će to u konačnici prepoznati – rekla je predsjednica GO HDZ Pleternica Marija Šarić.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Gradska kuca ZASTAVE
POŽEGA Uskršnja čestitka gradonačelnika

Vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti,iščekivanje najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uvijek nas iznova vraća temeljnim ljudskim vrijednostima, uči nas o snazi žrtve i…