Search
Close this search box.

OBRTNICI U AKCIJI U Požegi i Pleternici organiziraju prigodni domjenak – pozvani ste na perkelt od soma!

Uoči Božića, desetu godinu za redom, obrtnici u suradnji s partnerima organiziraju prigodni domjenak za građane koji će se održati u subotu 23. prosinca 2023. u šetališnoj zoni od 11,30 sati kada će biti podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma.
Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega, u suradnji s Gradom Požegom, Turističkom zajednicom i Gradom Pleternicom, povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana i ove godine organiziraju prigodnu akciju „1000 radosti – svi ste pozvani“.
– Zahvaljujemo Gradu Požegi i Turističkoj zajednici Grada Požege te Gradu Pleternici i tamošnjoj turističkoj zajednici što nas već deset godina podržavaju u provedbi ove akcije. Po preporuci Crkve ove se godine posti subotom, a mi ćemo za taj dan pripremiti tisuću procija perkelta od soma i to 700 u Požegi i 300 u Pleternici. – naglasio je predsjednik udruženja obrtnika Požega Željko Pojer.
U ime Turističke zajednice akciju je najavila direktorica Turističke zajednice Mirna Šimunović Svoboda.
– Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Turističke zajednice Grada Požege i zahvalit se Obrtničkoj komori Požeško – slavonske županije i Udruženju obrtnika Požega koji su se i ove godine uključili u program Adventa u Požegi te na taj način dali svoj doprinos ozračju Božića i jednakosti među ljudima te postali dio naše ovogodišnje blagdanske priče. Dan uoči Badnjaka uveličat će nam ova hvalevrijedna akcija naših obrtnika koja će se održati u subotu, 23. prosinca u 11,30 sati kod zgrade suda u šetališnoj zoni. – rekla je Šimunović Svoboda. Perkelt će se u Pleternici dijeliti ispred gradske kuće.
Uz hvale vrijedan događaj u subotu, podsjetila je i na druge aktivnosti u sklopu Adventa u Požegi.
-Naš Božićni sajam održat će se od 21. do 23. prosinca na Trgu svete Terezije – prvi dan sajma uveličat će svojim nastupom Gradska glazba Trenkovi panduri, drugi dan, u petak 22. prosinca zabavljat će nas Nenad Jurčić na saksofonu a doći će i Motomrazovi iz MK Independent koji će podijeliti slatkiše najmlađima. U petak nas očekuje i veliki donatorski koncert grupe Silente. U subotu, 23. prosinca zabavljat će nas Glazbena radionica Nota s gostima, a večer je rezervirana za koncert Vesne Pisarović. – najavila je direktorica.
Izvor: pozega.hr
Foto: slavonski.hr 

Vezano
Vezano