Search
Close this search box.

ODRŽAN 11. MALONOGOMETNI TURNIR „NISI SAM” Za pomoć slijepim i slabovidnim učenicima Katoličke osnovne škole

U nešto izazovnijim vremenskim uvjetima (32 C) uspješno je održan i 11. malonogometni turnir “Nisi sam”. Zajednički su ga organizirali Katolička gimnazija i Caritas Požeške biskupije a za slijepe i slabovidne učenike Katoličke osnovne škole.
I ove godine pod vještom organizacijskom palicom prof. Marija Raguža i njegova tima odigran je odličan turnir 12 ekipa malih nogometaša velika srca koji su došli iz 10 nogometnih škola – NK Jakšić, NK Pavlovci, NK Marsonia, NK Željezničar, NK Požega, NK Kaptol, NK Papuk Velika, NK Tika Taka, NK Slavonija, NK Slavija Pleternica.
Prije same finalne utakmice i razigravanja za treće mjesto odigrana je i revijalna goalball utakmica u kojoj su učenici KOŠ-a prikazali kako izgleda jedna nogometna utakmica za slijepe i slabovidne.
Na kraju turnira prvo mjesto osvojila je ekipa NK Slavonija Plavi koja je u finalu bila bolja od NK Požege 3:2, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK Papuk Velika koja je u neizvjesnoj utakmici bila bolja od NK Marsonije 4:3.
Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje, roditeljima i njihovim nogometašima, trenerima i sucima, a posebno kolegama i učenicima KG-a, članovima Volonterskog kluba, koji su se nesebično stavili na raspolaganje organizacijskom timu.
Zahvaljujemo i ŠRC Požega koji nam se stavio na raspolaganje kao i Caffe baru Sportivo na neprocjenjivim suncobranima.
Do idućih susreta duc in altum!
Izvor: Katolička gimnazija Požega

Vezano
Vezano