Search
Close this search box.

ODRŽANA AUTORSKA VEČER „CVJETIĆA GLAZBE” Pobjednik je Filip Kresovljak a titulu ‘najcvjetić’ je osvojila Nea Galić


Druga večer Dječjeg tamburaškog festivala „Cvjetići glazbe” u Pleternici bila je autorska, što znači da su mali pjevači izvodili pjesme napisane samo za njih. To su ove godine bili Filip Kresovljak,Lana Čokrlić, David Kresovljak, Borna Erjavac, Lana Knežević, Fabijan Kovačević, Leonarda Kovačević, Nea Galić, Ivan Šarić, Stjepan Cvitić, David Buturac, Marija Marić, Dora Brkić, Tena Prpić i Lana Bobek. Stručni ocjenjivački sud u sastavu Vesna Pisarović, Ana Baketarić, Jasmin Gašparac i Matija Prša odlučili su kako je najbolji bio Filip Kresovljak, drugo mjesto je osvojio Fabijan Kovačević a treće Lana Bobek. Najcvjetićem je proglašena osmogodišnja Nea Galić.
Pobjednik festivala osvojio je, među ostalim, i mogućnost snimanja SPOT-a za svoju pjesmu te nastup na festivalu u Požegi. Najcvjetić pak, moći će uživati u trodnevnom Ljetnom kampu u Zarilcu.
Dok je žiri glasovao posjetitelje na Trgu bećarca zabavljali su mažoretkinje Grada Pleternice, članovi Dječje sekcije KUD-a Orljava i mališani Plesne škole Piccola M.

Tekst i foto: V.Milković (naslovnica – M.J.)

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu